Forum
Actuali studentiI
Administratie
Admitere la facultate(viito ...
Atestate de studii compleme ...
Cercetare
Cetateni straini
Concursuri de promovare cad ...
Doctorat
Educatie medicala continua
Evaluare academica
Masterat
Relatii internationale
Rezidentiat specializari
Posturi recente
inchiriez o camera intr-un ...
am o camera libera intr-un ...
genetica, biochimie
Corpul uman
Bibliografia pentru admiter ...
Login Utilizator

User:
Parola:
Contactati-ne!
Statistici forum
  7944 Post-uri in 706 Topic-uri
Ultimul post
08 Septembrie 2010 - 14:58:09
de la fulop_dalma
Aveti 2542 membri ai forum-ului
Cel mai nou membru este: 
Alexandraa22
Autor topic Mesaj
Admitere la facultate(viitori studenti) - Inscriere la facultate - admitere 2010
Pagina din 4
puiu_calin
Cetatean
Data înscrierii: 25-02-2010
Locaţie: Romania
25 Februarie 2010 - 20:48:43
ceau!!am fost azi la facultate si am fost informat k sapt viitoare o sa apara testele:D:D.....

Care da anu acesta admitere la Tehnica dentara add:ionut_calin22@yahoo.com
sus
amalia91
Cetatean
Data înscrierii: 30-05-2010
30 Mai 2010 - 00:59:21
buna! am niste nelamuriri pt ca pe site nu sunt oferite astfel de informatii... cand se alege o specializare? dupa 6 ani de medicina generala? ce sanse am sa lucrez ca dr dupa ce termin cei 6ani?
sus
amalia91
Cetatean
30 Mai 2010 - 01:05:12
apropo cine se ocupa de acest site ar putea introduce informatii despre ofertele de lucru dupa terminarea unei astfel de facultati si deasemenea parerea angajatorilor.. nu poti sa aplici la medicina daca nu esti suficient de informat dsp cele mentionate!! ce sanse exista in romania sa castigi un salariu in conformitate cu toata munca depusa la universitate, durata destul de mare a acesteia si deasemenea banii cheltuiti...??
aaa poate exista sanse dupa ce mai faci inca vreo 6 ani de specializare nu???? si apoi sa te mai cunoasca si lumea ca esti dr bun...
Oferiti-ne, va rog, aceste informatii!
sus
mad_doc
Cetatean activ
Data înscrierii: 02-08-2006
30 Mai 2010 - 07:39:13
Eu nu ma mai prea bag pe forumul asta pentru ca e mai mult pentru studenti si cei care vor sa dea admitere si eu sunt medic rezident. Dar din cand in cand mai apare cate o chesti pe forum la care nu ma pot aabtine sa nu zic ceva. Scuza-ma amalia91, dar tu pe ce lume traiesti? Nu vezi ce se intampla in jurul tau? Cum poti sa intrebi ce sanse au absolventii facultatii de medicina in Romania si daca sunt platiti corespunzator cand guvernul tocmai ne-a taiat salariile cu 25% si toti medicii se cara in alte tari. Uite, sa luam exemplul meu. Nu vreau sa ma laud, dar sunt chiar bun in specialitatea mea, ma ocup si de cercetare in celule stem (am facut 3 ani in Japonia) si predau la studenti pt ca am talent didactic. Ce se va intampla anul viitor cand termin rezidentiatul? Bineinteles ca voi pleca din tara! Posturile sunt toate blocate si se deschid pentru cine trebuie (adica daca dai bani sau pupi in fund pe cineva 5 ani si te umilesti). Mi s-a oferit sa intru in UMF, dar acolo salarul e de vreo 1000 RON. Ai putea sa gasesti jumatate de norma undeva, dar e aceeasi problema ca si cu posturile. Cercetarea in Romania e super penibila, guvernul isi bate joc de tine taindu-ti bugetul la un sfert decat scria in contract in mijlocul proiectului si spunandu-ti ca trebuie sa obtii aceleasi rezultate, si sunt promovati numai incompetentii. Asa ca plecarea din tara e singura optiune. Sper ca te-ai trezit putin la realitate in legatura cu medicina.

With great power comes great responsability
sus
amalia91
Cetatean
01 Iunie 2010 - 02:04:00
ms mad_doc pt rasp.. dar totusi vreau sa urmez medicina si sa raman in tara...nu exista varianta asta???decat dupa vreo 10-20 de ani de studiat? zic asta pt ca am o cunostinta ce a reusit sa obtina un profit dintr-un cabinet de stomato abia la 35 de ani si nu din motive financiare..ci pt ca sa zicem nu era cunoscuta... in fine daca nu in ro.. atunci unde? se gaseste de lucru asa usor in strainatate? aaa si specializarea cand o aleg?? tu cum ai plecat in Japonia?
sus
Pagina din 4