Forum
Actuali studentiI
Administratie
Admitere la facultate(viito ...
Atestate de studii compleme ...
Cercetare
Cetateni straini
Concursuri de promovare cad ...
Doctorat
Educatie medicala continua
Evaluare academica
Masterat
Relatii internationale
Rezidentiat specializari
Posturi recente
inchiriez o camera intr-un ...
am o camera libera intr-un ...
genetica, biochimie
Corpul uman
Bibliografia pentru admiter ...
Login Utilizator

User:
Parola:
Contactati-ne!
Statistici forum
  7944 Post-uri in 706 Topic-uri
Ultimul post
08 Septembrie 2010 - 14:58:09
de la fulop_dalma
Aveti 2542 membri ai forum-ului
Cel mai nou membru este: 
Alexandraa22
Autor topic Mesaj
Doctorat - Scoala doctorala (anul de pregatire universitara avansata) - sc doctorala
Pagina din 1
brindusa
Cetatean
Data înscrierii: 03-11-2007
Locaţie: Romania
06 Noiembrie 2007 - 10:54:07
cum se procedeaza cu invatamantul la distanta?cum se va proceda cu examenele la sc doctorala prin categoria inv distanta?

rusu
sus
carbad
Cetatean
Data înscrierii: 02-02-2009
02 Februarie 2009 - 21:29:16
  Brindusa, s-ar putea sa-ti raspund cam tarziu, eu numai acum mi-am facut cont pentru intrarea in forum.
   E simplu: se stabileste data la care se tine cursul de catre UMF. Aceste informatii le obtii de pe site, la sectiunea Masterat-Doctorat. Cursurile se tin sambata, de pe la 9. Sunt 6 cursuri si partciparea la conferintele Aula Magna din care trebuie sa faci un eseu.Dintre cursuri, examenele se dau pe net la 3 dintre ele, la celelalte se fac niste proiecte. Cel putin, asa s-a procedat cu cei intrati in 2007. Nu e de nerealizat, mai ales daca nu locuiesti la distanta prea mare. La noi cred ca s-a facut prezenta la un curs, iar la conferinte - nu s-a facut prezenta la nici unul. Totusi, fiind o singura intalnire cu profii, ar fi mai bine sa fii acolo.
sus
sophia
Cetatean
Data înscrierii: 15-08-2009
15 August 2009 - 17:12:33
imi poate spune si mie cineva cum se procedeaza cu doctoratul? - Doctorat - deoarece medicina dentara este o forma de studiu reglementata sectorial, absolventii Facultatii de Medicina Dentara se pot inscrie direct la doctorat. ce inseamna asta?ca nu trebuie sa mai fac masteratul? sunt inca la liceu si as dori sa intru la MD si vreau sa stiu ce trebuie sa fac dupa ce termin faculta.mai am inca o intrebare:ca sa fac specializare trebuia sa parcurg inainte si masterul si doctoratul? astept raspuns.merciii
sus
Pagina din 1